Mérnöki tanácsadás

Szakképzett munkatársainknak köszönhetően segítünk Ügyfeleinknek a tervezés, gyártás és karbantartás területén.
Feltárjuk a gazdaságossági és műszaki szempontból is ideális gépészeti megoldások lehetőségeit.
Segítünk a megfelelő anyag, gyártástechnológia kiválasztásában továbbá a szükséges karbantartási tervek deklarálásában.


Tengelybeállítás

Tengelybeállítást követően a hajtó és hajtótt tengelyek egy vonalra esnek. A tengelyvonalak beállítása nagyon fontos feladat a csapágyak és egyéb gépelemek élettartalmának növelése érdekében. 
Szakembereink a  világvezető gyártó, ©Fixturlaser termékeit használják. Régi ügyfeleink számára műszerbérlési lehetőséget nyújtunk. 


Design

A termékfejlesztés alapvető vevői elvárás. Az igények folyamatosan változnak, amiket csak továbbfejlesztett- vagy új termékkel lehet kielégíteni. Új- vagy meglévő berendezések, alkatrészek fejlesztéséhez Reverse Engineering módszerrel nyújtunk tervezői támogatást.
Karbantartás

Több éves tapasztalattal rendelkezünk az ipari ventilátorok, személyemelő berendezések, hidraulika szivattyúk karbantartásával és javításával kapcsolatban. Célunk a nagy igénybevételnek kitett, folyamatos üzemü gépek állagának megóvása. Jól felszerelt, szakképzett szervízcsapatunk igény szerint a nap 24- órájában áll rendelkezésre. A tervszerű megelőző karbantartások által csökkennek az üzemelési költségek és nő az üzembiztonság.

Gyártás

Sikeresek vagyunk egyedi- és kisszériás alkatrészek tervezésének és gyártásának területén. Alábbi gyártási eljárásokkal kapcsolatban állunk rendelkezésükre:

CNC-lemezmegmunkálás;
Forgácsolás,
Öntészet,
Gyors Prototípusgyártás;
Hegesztés;
Felületkezelés.